Blanda vetemjöl, bakpulver och salt, häll i vattnet och rör till en jämn smet. Doppa kräftstjärtarna två och två i smeten med hjälp av två skedar, lägg ner i oljan och fritera till fin färg
Dela och rensa paprikorna. Låt svalna och ta bort skinnet. Koka upp hummersoppan och blanda den skummande med en stavmixer (tillsätt lite mjölk om den verkar för tjock)
Skiva champinjonerna och rödlöken. Häll av vattnet och spola hastigt i kallt vatten. Blanda pastan med pesto, champinjoner, broccoli, sockerärtor, rödlök och kräftstjärtarna
Mosa avokadon och blanda med citronsaft, salt och peppar. Bred avokadon på rågbrödet, toppa med kräftstjärtar och servera med skivad tomat, gurka och valfri grönsallad
I helgen som gick köpte jag färsk lax och torsk men visste inte riktigt vad jag skulle hitta på dem. En burk kräftstjärtar åkte ner i kundvagnen och väl hemma möttes jag av bland annat mjukost och creme fraiche som började närma sig bäst-före-datum…
Koka upp vin, vatten och buljongtärning i en annan kastrull och häll över fisken. Häll i grädden och låt såsen puttra i en halvtimme, tills en tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.