Köttfärs- och champinjonpaj + sallad med pepparrotsdressing
Två små kök
Två små kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl kesella
  • 50 g smör
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 msk vatten
  • 20-30 minuter Tryck ut pajen i pajform och förgrädda pajskalet i
  • 200 grader Fyllning och topping
  • 3 ägg
  • 3 dl mjölk eller grädde
  • 3 dl riven ost
  • 400 gram nötfärs
  • 1 gul lök
  • 15 champinjoner
  • Smör
  • 1 dl tomatpuré
  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 krm salt
  • 1-2 torkad och krossad rosépeppar + lite salt - till kyckling
  • 1/2 dl finhackade salta jordnötter - till kyckling-, ost- och grönsaksrätter
  • 50 g mosad ädelost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.