Koktiderna är olika beroende på böna, det är dessutom längre koktid på en böna ju äldre den är. I detta inlägget tänkte jag ge lite lins/bönfakta då det är en bra källa till bla
Tillred under tiden yoghurtöverdraget genom att blanda samman proteinpulver med kvarg och sukrin. Blanda samman kokosmjöl, sukrin, proteinpulver, mandelsmör, kanel, vaniljpulver och finriven kokos och späd ut med lite vatten åt gången tills det blivit en fast och formbar deg
Vad jiddrar hon om nu, slånbär-vad är det. Jo, det ska jag ta och tala om för er. Slånbär är små bär som man inte rekommenderas att äta och ser väldigt lika ut blåbär fast i ett något större format
Viss forskning visar också att det kan skydda mot svampinfektioner och olika tarmparasiter. Kokosfett innehåller en hög andel laurinsyra (samma substans som i bröstmjölken skyddar mot bakterie och parasitangrepp)
Smakmässigt är det fyra helt olika såser som står uppdukade här idag och vi kan intyga att de alla smakade fantastiskt gott och vad vi förstår på värdinnan så är dom precis så lättgjorda som det låter
Smält smör i het panna och lägg i fisken med skinnsidan neråt, när man ser att den stekt nästan igenom vänder man och steker två minuter på andra sidan utan att flytta runt fisken i pannan
Grönsaker som börjar se lite tråkiga ut. Kanske en liten skvätt av nån god sås som smaksättare. Nu är mina flaskor D’Elidas helt slut vilket inte hör till vanligheten och jag har inte kommit ihåg att beställa hem fler i tid så jag använde sweet chilisås till detta recept
Dra ut degen till en kvadrat och vik ner de båda långsidorna och även kortsidorna mot mitten. På morgonen så börjar du med att hälla ut lite olika fröer på ett bakbord, ungefär likamycket som du hade i degen, här valde jag även att lägga till pumpakärnor
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria. Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Man kan smaksätta sitt egna svarta te på olika sätt. Man behöver ju och kan knappast bli självförsörjande på allt, men redan om man är självförsörjande på något bidrar man till en bättre miljö
Jag använder mig av en råsaftcentrifug när jag gör mina juicer, och genom att jag använder den blir juicen fri från fruktköttet (vilket jag tycker blir godare
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.