Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Har man för många olika smaker så kan det lätt bli konstigt, och istället för att smakerna lyfts fram så kan dem försvinna och tårtan blir smaklös
Så härligt med en månad där så många får anledning attfira. Sött i all ära, det är vi många som tycker om, men på sommaren är det superviktigt för mig attbakverken vägs upp ordentligt med syrlighet
Idag får du en snabblektion i hur du bäst lyckas med att steka oxfilé. Tryck med fingret på köttet och kläm lite på sidorna, för att känna hur mycket stekt det är
Från att ha friterat blöta och mjuka pommes har han nu, efter att ha bläddrat i sin bibel från föregående inlägg, lärt sig att fritera tunna, krispiga potatischips som är helt underbara att sitta och knapra på till kött, sås eller bara som de är
Jag följer det inte alltid till punkt och pricka, men det är bra att ha något att utgå ifrån. Sedan jag senast skrev om hur jag håller liv i mina surdegar har jag ändrat mig lite, jag tänkte därför det kunde vara dags för en uppdaterad version
En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får enatt kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Kom ihåg att man aldrig ska ha bakpulver i kladdkaka, för då blir den inte så där härligt kladdig. Ni har väl inte missat att det är kladdkakans dag imorgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.