Konjakskokta päron med mascarponecrème, pärongranité serverad med mandelbiscotti
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 päron
  • conference
  •  
  • Päronlag
  • 6 cl päronkonjak
  • xanté
  • 5 dl torrt vitt vin
  • 2½ dl vatten
  • 2 dl strösocker
  • 1 stjärnanis
  • 1 kanelstång
  • 3 nejlikor
  • 8 kardemummakärnor
  • 3 droppar grön karamellfärg
  •  
  • Mascarponecrème
  • ½ vaniljstång
  • 100 g mascarpone
  • 1 dl florsocker
  •  
  • Tillbehör
  • Mandelbiscotti
  • se recept i matklubben

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.