Garnera pajen medrödavinbär eller lingon. Blanda med socker och havregryn. För att se om kolan är klar, droppa lite av kola smeten i ett glas med kallt vatten
Kolapajmedvinbär. En söt kolapaj att matcha de syrliga bären kändes helt rätt. Dekorera pajen med cirka en halvliter vinbär (eller andra bär, hallon borde vara fantastiskt gott)
Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de rödavinbären som föreslogs i orginalreceptet
Med en klick grädde så säger jag mums. Gjorde en urgod hallon/rödavinbärs kaka. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten tillsammans med filmjölken
Garnera pajen medrödavinbär eller lingon. Blanda med socker och havregryn. För att se om kolan är klar, droppa lite av kola smeten i ett glas med kallt vatten
baka medrödavinbär, kladdkaka medrödavinbär, kladdkaka medvinbär, ljus kladdkaka, ljus kladdkaka medrödavinbär, recept medrödavinbär, RödaVinbärskladdkaka, vad kan jag baka medrödavinbär, vit kladdkaka, vit kladdkaka medrödavinbärShare this article
Med torkade pulveriserade steviablad i skafferiet var det ju ingen konst att reducera det söta, som tillsammans med sura rödavinbär oftast är oundgängligt
165 g ägg, rumstempererade [3 st] 170 g strösocker [2 dl] 150 g smör 200 g vit choklad 120 g vetemjöl [2 dl] 5 g vaniljsocker [2 tsk] 3 g salt [0,5 tsk] 1 citron, zest ca 100 g rödavinbär ca 0,5 dl kokos, till formen florsocker, till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.