Häll i vinet och fyll på tills köttet täckts. Så här gör du 50 minuter Skär köttet i stora portionsbitar. Låt ragun koka sakta under lock tills köttet är mört i ca 1-1,5 timme. När 15 minuter av koktiden kvarstår tillsätt persilja. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 157 1 kg nötkött t. 2 ,5 dl mjölk. 1 ,5 dl färskriven parmesanost
Vill du sätta smak eller färg på din pannacotta blandar du i den det innan du portionerar. Sätt smak på din pannacotta med smält choklad, kakao, essens, likör eller konjak, bärmousse, saffran, lakris
Jag har fått dille på denna enkla lilla gegga. Man tar helt enkelt och kokar ägg. skalar dem medans de är varma och mixar med salt och så mycket smör man har samvete till
(Häll i den kokta tärnade potatisen och låt sjuda på svag värme i ett par minuter. Berätta så dyker de kanske upp på sidan som du finner under fliken Tips & Trix
Köttbullar kan verkligen göras på många olika sätt, och alla har nog sin egen lilla touch – någon rör ut ströbrödet i lite buljong, någon annan har i en gnutta vitlök, en tredje använder inga ägg utan ersätter med potatismjöl… Jag brukar oftast göra köttbullsmeten på havregryn (glutenfritt), men ibland då jag har kokt potatis över så gör jag denna delikatessvariant
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på175°. Grädda i nedre delen av ugnen 2530 min. Ställ kallt minst 5 timmar till servering. Garnera med rosor och band 150 g smör
Låt torsken koka på medelvärme under lock. Tillagning kokt torsk. Skala äggen och skär dem i tärningar, förslagsvis med hjälp av en äggskärare, då äggen först kan delas i skivor på längden och sedan på bredden
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.