Bred glasyren lite omjämnt på de kalla muffinsenmed en palettkniv. Sikta ner mjöl och bakpulver och vänd ner det, omväxlande med mjölken, med en metallsked i blandningen
Blanda vetemjöl med bakpulver och kakao och sikta ner det i smeten. Hade jordnötssmör och choklad hemma och tänkte att det kan väl inte bli annat än gott om man blandar ner dem i muffins
För att variera lite så bakar jag dessa goda muffins som är otroligt gott att dricka/doppa med en kaffe-latte både till morgonen som till eftermiddags fika
Dock vill jag tillägga att dessa inte är söta som vanliga chokladmuffins, de är just mellanmålsmuffins som smakar choklad/jordnötssmör och som känns lite extra lyxiga än vanligt mellis
Jaja, efter den här powersmoothien, invirad i en pläd och med sällskap av det senaste numret av Må Bra var det i alla fall inte FULLT lika synd om mig längre
Fördela smeten i muffinsformar och toppa med resterande mängd rabarber. Dessa muffins är riktigt goda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Rör socker och margarin pösigt, blanda i kakao och vaniljsocker. Fyll muffins formarna till 1/3 och klicka sedan i lite nutella och fyll sedan till 2/3 med smeten. 1 dl kakao
Synd bara att han själv inte riktigt verkade förstå hur perfekt det var utan föredrog att äta ostbitar, men han får öva lite, är ju inte van vid sånt med brödkonstistens för dessa var faktiskt jättegoda, jag lovar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.