låt er inte avskräckas av att ni måste vänta några timmar innan ni får sätta tänderna i er skapelse – ty denna rabarber- och jordgubbskaka medmarängfluff är värd varendaste minut av väntan
Det där med att smälta lakrits i grädde är nämligen inte självklart. Jag har tidigare varit så sur för att frostingen på mina muffins, eller mitt sagolika marängfluff, varit så osnyggt så jag köpte mig en ny spritser
Vispa upp äggvitor, socker och saffran i en rostfri bunke över ett vattenbad på medelhög värme. Vispa tills du har fått ett marängfluff som nått en temperatur på 65 grader. Klicka ut maränger på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i ca 60 minuter
Nyår betyder temamiddag med utklädning, inget att orda om där faktiskt. Äggvita och socker ska bilda marängfluff och äggula och socker ska bli vitt och pösigt
Bröllopstårta med smak av grönt äpple, kiwi och lime. 1,5 kg sugarpasteGrön, guld, vit och silver ätbar pulverfärg1 sats marängfluff – se recept nedan, eller två burkar “fluff” Smörkräm – se recept nedanSockerdiamanter av IsomaltVispad grädde8 tjocka sugrör2 pappersplattor eller folieplattor (10 cm och 7 cm)Stansar till rosblad och murkrönaColourdust i grönt Smörkräm. 600 g rumsvarmt smör1 pkt siktat florsocker Marängfluff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.