Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Tillsätt resterande buljong och koka upp. Blanda kryddorna i en skål med oljan. Mixa allt tillsammans med hälften av buljongen till en slät puré och slå över i en kastrull
Tillsätt resterande buljong och koka upp. Blanda kryddorna i en skål med oljan. Mixa allt tillsammans med hälften av buljongen till en slät puré och slå över i en kastrull
Det här brödet kom till i Rossön efter att vi ätit grahamsgröt till frukost en sån där underbar helgmorgon som man får när man är omgiven av nära och kära
Koka ihop din tomatsås med lite goda smaksättningar. Ett gott sätt att ta vara på matrester såsom kött, färsrätter, ostar, grönsaker – you name it – är att slänga dem på en pizza
Koka tills potatis och morötter blivit mjuka. Slå på vatten så att grönsakerna täcks. Mixa blandningen slät och tillsätt mer vatten om den känns för tjock för din smak
Koka tills potatis och morötter blivit mjuka. Slå på vatten så att grönsakerna täcks. Mixa blandningen slät och tillsätt mer vatten om den känns för tjock för din smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.