Koka upp och smaka sedan av med salt och peppar. Nu har jag anpassat receptet lite och använder hönsbuljong för att få en fylligare smak – självklart går det bra meden god grönsaksbuljong för dig som vill hålla den helt vegetarisk
Tillsätt cocosmjölken, smaka av med salt och peppar och mixa sedan soppan slät. När det börjar fräsa tillsätter du saffran och spiskummin och låter det fräsa med någon minut
Koka upp och smaka sedan av med salt och peppar. Nu har jag anpassat receptet lite och använder hönsbuljong för att få en fylligare smak – självklart går det bra meden god grönsaksbuljong för dig som vill hålla den helt vegetarisk
Tillsätt cocosmjölken, smaka av med salt och peppar och mixa sedan soppan slät. När det börjar fräsa tillsätter du saffran och spiskummin och låter det fräsa med någon minut
Har du styckat en färsk kyckling så kokamed skrovet och du får en jättebra grund till soppan. Koka ihop alla rester med lite tomatpuré, salt, peppar och andra smaksättare som du själv gillar
Det smidiga med långpannebröd är att man slipper knåda och rulla limpor och bullar. Det här brödet kom till i Rossön efter att vi ätit grahamsgröt till frukost en sån där underbar helgmorgon som man får när man är omgiven av nära och kära
Perfekt att göra när man har slentrianköpten purjolök som har blivit liggande och som bara väntar på att bli ensoppa tillsammans medden jordnära vännen, potatisen
Rör i tomaterna, koka upp igenoch smaka av med fond plus ev. Att inte ha enpåse pytt i panna i frysenden där dagen när man faktiskt hinner göra väldigt mycket och alldeles för sent kommer på att lunch-vore-nog-bra-innan-klockan-blir-för-mycket
vet mamma sagt att någon fryst sparris-soppa var god. lill-lördag för dem som firar det. Lägg samtliga grönsaker i soppan, koka upp och krydda med salt ochpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.