Jag gav genast rätten etiketten Fredagsmat, för det härärverkligenden sorts mat som passar att slänga ihop en fredagskväl, men ett glas vini ena handenochblickeninställd på helg
Efter varje stekningvispade jag ur järnet med ca. Jag lagar köttbullar väldigt sällan, men när jag gör det känner jag migsomvärldensbästa husmor och mamma
När de ärfärdiga, häll köttbuljong i pannan, vispa ur ochsilasåsgrunden. Vi provade både att blanda persiljaiköttfärssmetenoch att göra en gömma med riktigt gott persiljesmörmittinneijärparna
Iungefär två-tre veckors tid har jag längtat efter stuvade makaroner och köttbullar. Lät dessa koka under tiden jag stekte köttbullar, så smaka av så känner du när de är klara
Däremot så äter vi ganska ofta mat somgår snabbt att göra. Häll av i ett durkslag och kasta direkttillbakai grytan, bara det mesta vattnet behöver försvinna, den får gärna vara lite blöt fortfarande
Ochtill det hade vi en god sallad med mycket nötter i. Efter att ha grillat dagen innan så blev vi så sugna på att grilla ännu mer, så denna gången fick det bligrilladefiskspett
Denna veckan blir lugn, tar dagarna som dom kommer ochförhoppningsvis får vi se lite sol. Visstär det litesmåjobbigt att stå däroch rulla dom men det är det faktisktvärt, så himla gott som det ju faktisktblir
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.