Klassisk oxsvanssoppa
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,2 kg oxsvans, huggen i bitar
  • salt
  • vitpeppar, ur kvarn
  • 1 tärnad morot
  • 1 gul lök
  • 1 stjälk hackad blekselleri
  • 0,25 purjolök
  • 2 l vatten
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 tsk japansk soja
  • 4 dl rödvin
  • 4 msk portvin (ruby)
  • 5 svartpepparkorn
  • 5 vitpepparkorn
  • 1 tsk torkad timjan el 2 tsk färsk
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk salt
  • 1 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 3 dl vispgrädde
  • salt, efter smak
  • svartpeppar, ur kvarn
  • 1,2 kg oxsvans, huggen i bitar salt vitpeppar, ur kvarn 1 tärnad morot 1 gul lök 1 stjälk hackad blekselleri 0,25 purjolök 2 l vatten 1 msk tomatpuré 2 tsk japansk soja 4 dl rödvin 4 msk portvin (ruby) 5 svartpepparkorn 5 vitpepparkorn 1 tsk torkad timjan el 2 tsk färsk 1 lagerblad 1 tsk salt 1 msk smör 2 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde salt, efter smak svartpeppar, ur kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.