Jag har velat visa er den här kladdkakan såååå länge. Kladdkakan kör jag såklart samma grundrecept som jag alltid kör för att få den perfekta konsistensen och smaken
Så då kom jag på den briljanta idén att prova semmelkladdkaka som är så populärt. Vi var sugna på semlor idag, men hade bara fyra bullar kvar i frysen, vilka är "öronmärkta" till ett annat tillfälle i nästa vecka, och jag vet ju inte om jag kommer vara "bullbaksugen" innan dess
(Kakan ska vara lös i mitten – den blir fastare efter att ha stått kallt. Smörj och bröa en springform, 22–24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen i 20–25 minuter
) - kladdkaka. Popcorn, peanuts, cashew nuts, saltedcaramel sauce, chocolate chips, strawberrys, mini-marshmallows or what ever you fancy to pimp your mud cake with
Här kommer recept på en alldeles härlig cheesecake med kolasås och flingsalt. Kakan bakas i pajform och bäst smakar den då den fått vila i kylskåpet i minst ett dygn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.