Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Dekorera med grädde och färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken ochbären. Färska bär. Häll smeten i formen och lägg den andra marängbotten ovanpå
Toppa gröten med rostade nötter, bäroch skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Ta bort blasten från jordgubbarna och ställ dem längsmed kanten så att den bär upp nästa botten. Tårtan är spacklad med grädde och för att chokladglasyren inte skulle smälta grädden när jag skulle dekorera så var jag noga med att den var helt kall innan jag hällde på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.