Gräddtårta med bär och nötkrokant
Tessanbakar
Tessanbakar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 cm):
  • 4 stora ägg (5 medium)
  • socker (ca 2 dl)
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  •  
  • Fyllning 1 hallongrädde
  • 2 dl grädde
  • 1 nypa bakpulver
  • 1 dl hallonsylt
  •  
  • Fyllning 2 Vaniljkräm
  • 2 äggulor 3 dl mjölk
  • 3 msk socker
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 vaniljstång
  •  
  • Topping och dekoration
  • 4 dl grädde
  • 1 påse nötkrokant
  • Färska hallon och blåbär (totalt ca 300-400 gram)
  • 1,5 dl saft
  • 3 gelatinblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.