Kladdkakamed smak av mjölkchoklad och fylld med härlig kolakräm med en touch av flingsalt. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och salt och sikta ner i äggsmeten varvat med chokladsmöret
Använder du en bra silikonform till kladdkakan, så behöver formen inte smörjas. Låt den kallna i ett vattenbad under omrörning och garnera sedan medfärska eller tinade hallon
Då blev det tydligen två bakrecept på raken då jag inte riktigt blev nöjd med rotfrukterna till den grillade kycklingen igår, men kan alltid lägga upp receptet på kycklingens marinad till er som gillar stark mat & mycket chillie
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
lite vit choklad att dekorera med. Ta sedan kastrullen från värmen och tillsätt den vita chokladen. Bred ut smeten i formen, peta ner riktligt medhallon
1 förp Kungsörnen Vit Kaddkakamix 1 ägg 125 g smör, smält. 1Frosting och topping200 g färskost 50 g smör, rumsvarmt 0,5 dl karamelliserad mjölk (+ 3 msk att ringla över kakan) kokos, rostad flingsalt färskahallon
Vispa äggvita fluffigt och fast, tillsätt lite i taget av. Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Om du inte redan rivit morötterna grovt kan du göra det nu, och hacka valnötterna. Lägg dom på en plåt på bakplåtspapper och pensla dom med olja,strö över lite havsalt och tryck i lite hackade valnötter om du önskar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.