Denna härligakladdkaka bakas ilångpanna och smaksätts medkokos och den är galet god. Bäst smakar kakan ifall du bakar den en dag i förväg och serverar den med färska jordgubbar och en klick grädde eller glass
Smält smöret i en stor kastrull. Tillsätt strösockret och blanda. Rör ner äggen, ett i taget, samt. 400 g smör 9 dl strösocker 8 ägg 2 msk vaniljsocker 2 krm salt 2 ½ dl kakao 6 dl vetemjöl Sätt ugnen på 180 grader. - Läs hela inlägget här 400 g smör. 2 msk vaniljsocker
Lägg rutorna i en burk med papper mellan varje lager. Vispa samman ägg och muscovadorörsocker. Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och salt och vispatills det är slätt
Lägg rutorna i en burk med papper mellan varje lager. Vispa samman ägg och muscovadoråsocker. Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och salt och vispatills det är slätt
En av minafavoritkladdkakor är just denna - kladdkakamedkokosgömma. Kladdkakaninnehåller bland annat smält choklad vilketbidrartill den härligtkladdigakonsistensen
Servera med t. ½ dl rivenkokos. Blanda mjöl, socker, vaniljsocker och salt i en bunke. Smält chokladen i en skål och rör försiktigt ner det smälta smöret och äggen
Servera gärna med grädde och färska bär. Smält smöret i en stor kastrull. Vispai sockret. Vispa ner äggen, ett i taget, samt vaniljsocker, salt och kakao
Kladdkaka90 g smör 110 g ägg 225 g strösocker 40 g majsmjöl 50 g rismjöl 25 g kakao 15 g vaniljsocker 2 g salt. 1Ganache20 g espresso 80 g vispgrädde 15 g honung 100 g mjölkchoklad 75 g mörk choklad 1 g salt 2 msk smör. 1Topping50 g kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.