Kladdkaka90 g smör 110 g ägg 225 g strösocker 40 g majsmjöl 50 g rismjöl 25 g kakao 15 g vaniljsocker 2 g salt. 1Ganache20 g espresso 80 g vispgrädde 15 g honung 100 g mjölkchoklad 75 g mörk choklad 1 g salt 2 msk smör. 1Topping50 g kokos
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Stäng av värmen och mixa slät med en stavmixer eller blender. Rostad pumpasoppa medkokos. Tror det kan vara mitt tredje recept här på pumpasoppa, men det är ju så gott och passar så väl i höstmörkret
Smöra en form med löstagbar kant och bröa den medkokos. Vispa samman ägg och socker med handvisp. Strö kokosflingor över ytan låt svalna och ställ in i kylen
Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj och ljus kladdkakamed smak av citron, kokosoch blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.