Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Stäng av värmen och mixa slät med en stavmixer eller blender. Rostad pumpasoppa medkokos. Tror det kan vara mitt tredje recept här på pumpasoppa, men det är ju så gott och passar så väl i höstmörkret
Hacka chokladen och häll over kakan och toppa medkokos. Smöra och bröa en form med avtagbar kanet. Smält smöret i en stor kastrull, när det är smält tar du av kastrullen från plattan och knäcker äggen i smöret
Smöra en form med löstagbar kant och bröa den medkokos. Vispa samman ägg och socker med handvisp. Strö kokosflingor över ytan låt svalna och ställ in i kylen
Choklad ochkokos är så gott tillsammans. Jag rekommenderar att denna godbit äts ljummen då den stelnar i kyla, och för att jag tycker smakerna framträder bättre
Blanda mjöl, socker, vaniljsocker och salt i en bunke. Servera med t. ½ dl riven kokos. Smält chokladen i en skål och rör försiktigt ner det smälta smöret och äggen
Vispa kokosgrädden fluffig med elvisp och smaka av med agavesirap/honung. Blanda ner morötter, choklad, båda mjölsorterna blandade med bakpulver och rör ihop till en slät smet
Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj och ljus kladdkakamed smak av citron, kokosoch blåbär
Blanda ihop båda smetarna , tillsätt vaniljpulver kakao ochkokos. Gräddas i 225 grader i ca 7-8 minuter, gott med hallon eller jordgubbs grädde. 1 msk kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.