Kladdkaka med glasyr LCHF sockerfri
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smält smör
100 g smält smör
  • 12 st ägg
  • 12 dl björksocker (xylitol)
  • 11 dl mandelmjöl
  • 11 krm vaniljpulver
  • 14 msk kakao
  • 11 krm salt
  • 150 g mörk choklad
  • 125 g smörVispa ägg och björksocker poröst. Tillsätt mandelmjölet, vaniljpulvret, kakao och salt Rör i smöret och häll den jämna smeten i en form (24 cm i diameter). Grädda i 175 grader ca 15 min.
  • 1 Smält chokladen och lägg i smöret. Rör tills att smöret smält och ringla sedan glasyren över kakan. Strö på kokos.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.