lite matfett till att smöra formen med. Börja med att smälta smöret till chokladsmeten i en gryta. Du kan prova om smeten är klar genom att hälla en droppe smet i ett glas med vatten och kolla så att det går att forma en mjuk kolaboll
Tänk er den kladdigaste och sötaste kladdkakan ni ätit. chokladtoppingen över kladdkakan. Täckt med krispigt täcke av mjölkchoklad och Rice Krispis (jepp, det var denna kakan jag köpte jättepaketet med Rice Krispies till från början)
Rör ihop alla ingridienserna till kladdkakan, (ej vispa) och häll i en smörad form. Sötsuget satte in, och en liten baksugen dam hemma så då var det bara att sätta igång
Kladdkaksbrownies med nutella och mjölkchoklad. Men ni är ju med ändå märker jag, ni kommenterar och har er och jag kände att jag absolut var tvungen att blogga idag
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.