Vill du ha kakan lite kladdig i mitten, så välj en kortare gräddningstid. Som vanligt när jag bakar vill jag att det ska vara vetefritt, sockerfritt och komjölksfritt
Bottnen av kakan består av nötter blandade med färska (ochkladdiga) dadlar. Vad jag har förstått så gör detta att vi får i oss levande enzymer vilka vi mår bra av och behöver i våra kroppar
En kladdigt god chokladkaka är svår att motstå. Kakans ska vara kladdig i mitten. Med tanke på innehållet i den här kakan behöver du inte tänka på att motstå utan kan unna dig en bit och kanske även påfyllning
Gluten- laktosfri- banan ochchokladkaka utan socker. Ingen av oss mår bra av för mycket socker och ibland kan det finnas fog för att hålla igen på sockerintaget
Forma chokladsmeten till en liten skål på en tallrik, och fyll den sedan med banansmeten. Forma chokladsmeten till en liten skål på en tallrik, och fyll den sedan med banansmeten
Tiden är olika beroende på hur fast alternativt kladdig du önskar att kakan skall bli – enklast tycker jag är att då och då sticka i kakan, samt rucka lite på formen, för att se hur konsistensen har utvecklats
Här har vi en banan och morotskaka som Joline bakade förra veckan. Ni vet hur saftigt det blir med både banan och rivna morötter i en kaka så dessa blev mer som små bakelser med den krämiga glasyren på
Ingredienser Portioner. 4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.