Någon har bara tipsat om hur man sedan smaksätter den och även bakar bröd på vasslen som blir över. Någon surar just nu men skall snart ut på en lunchspringtur i skogen och bli vårglad
Ja nu ändrar McDonalds på receptet för den klassiska Big Macen för första gången och det är ju givetvis dressingen som får en liten ny kick i form av en chilisås nämligen Sriracha som är en Thailändsk chilisås
Allt rullar på för fullt och det går ganska bra. Som ni kanske vet så var jag runt i Sverige på en föreläsningsturné med Unilever som äger märket Knorr tidigare i våras och pratade om vegomat i offentlig sektor
Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong). Lägg över grönsaker och kött på ett fat och låt det vila i 10–15 minuter under folie
Lagade lite hoisinsås för någon dag sedan just för att jag var sugen på lite char siu. Char Siu är ju det där klassiska "BBQ" fläsket man kan få på alla Kinesiska restauranger
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.