Egen eller köpt Ceasardressing är en smaksak beroende på tid. Rekommenderar att inte grilla tonfisken "well done" då blir den riktigt torr och seg, försök få till en kärna i mitten
Skjut ihop korven och häll tomaterna i pannan, fyll på med övriga ingredienser. ) Resultatet blir en helt TV-kompatibel middag som kräver (nåja) en brödbit och ett par kalla till
Lägg på salladsbödd och på med ost, grönsaker och sås. Ja, okej, jag erkänner. Igår slarvade jag med alvedonen så jag fick så ont i örat att jag var tvungen att klämma en tår
Skär tonfisken i skivor, lägg påsalladsbädden och krydda med Wasabi-sesam kryddan. Stek på het teflonpanna några minuter på varje sida – tonfisken får gärna vara rosa/rå i mitten
Tonfisken, den är dock ett måste. På balkongen givetvis. Tonfiskbiffar2 burkar tonfisk i vatten2 salladslökar1 liten rödlökskal och saft av 1/2 lime2 tsk chipotlepasta, starkmassor av färska kryddor2 ägg1 msk vetemjölsaltpepparGör så härHäll av vattnet från tonfisken och blanda med lök, lime och övriga kryddor. 2 burkar tonfisk i vatten
Den längsta tiden någonsin som jag har bott på en och samma plats. Var sak har sin tid. Men, Jag skulle ju faktiskt berätta om den goda tonfisken som jag åt på restaurangen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Häll pådressingen och garnera med finskuren chili, avokado, lime och koriander. Mixa aji amarillochili, limejuice, vitlök, olivolja och socker till en slät dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.