Man kan äta ostron så som de är eller med vitlöksvinägrett eller citron och tabasco. Igår hade vi Manda och Joakim över på en lyxmiddag med champagne och skaldjursplatå bestående av hummer, kräftor, röka räkor och min och Mandas favorit, ostron
co. Swisch, så är det måndag igen. Men swisch så är det fredag igen, eller hur. En riktigtfrisk och fräsch paj som inteblir sämre av en klick grädde vidsidan om
Tillfördrinken, som var champagnen Palmer & Co, bjöd jag på Pyttes vodkaspetsade gräslökspannacotta på kavringbotten, dekorerad med kungslaxrom och en litendillvippa
[jetpack_fix_youtube_shortcode_display_filter] => Array. Trocomare örtsalt. I helgen hämtade jag ut en ny mobil då mitt abonnemang snart skulle förnyas och ja, jag håller mig kvar iiPhone-svängen än trots ett litet avbrott ett tag då jag testade nya Lumia från Windows men återgicktilliPhone efter det iaf
Jag är inte så duktig på att torka tassar längre, har ju inte så bra balans och Mr Bronco som älskar att gräva o krafsa i allt och därefter får med sig halva Öjkroken in varje gång han varit ute kräver en hel del ”fotvård” därefter…
Värm kycklingbuljongeni en kastrull och tillsätt saffran. Bryn sedan kycklingdelarnai paellapannan, ta upp dem och låt löken gå mjuk i samma panna, den ska inte brynas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.