Krydda pilgrimsmusslorna med salt och peppar på båda sidorna. Häll på vinet och vinägern och låt koka sakta tills endast några matskedar vätska återstår
Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 8 pilgrimsmusslor
Se till så att musslorna är torra, lägg dem på hushållspapper. Riv köttet på rivjärn, sätt åt sidan. Häll upp ärtröra på tallrikarna, lägg i musslorna strö det rivna köttet ovanpå, dekorera med persilja och olivolja
Ännu en mumsig förrätt goes Skogly-Hood. Lägg upp sallad på tallrikar och på med musslorna. 4 pilgrimsmusslor. 4 pilgrimsmusslor stekta i smör, en riven vitlök och 1 msk persilja, salt & peppar. -Mama Skogly ♥ 2 port. 4 pilgrimsmusslor 1 liten vitlöksklyfta
Låt rinna av på hushållspapper. Servera pilgrimsmusslorna med ranchdressing och citronklyftor. Recept av Ylva Porsklev pilgrimsmusslor, färska eller frysta
Smöra toasten med oxmärgen och lägg pilgrimsmusslornapå. Lägg in oxmärgen i ugnen på 220 grader i cirka 15-20 minuter. Stek sist pilgrimsmusslorna i cirka 30-40 sekunder per sida i lite olja, smör och lite fett från pancettan. 4 pilgrimsmusslor. 2 romsäckar från pilgrimsmusslorna. 5 potatisar 1 bit pancetta olja, till stekning smör, till stekning 1 msk kapris, finhackad 3 schalottenlökar 3 kvistar färsk timjan 4 pilgrimsmusslor 2 romsäckar från pilgrimsmusslorna 2 msk grapefruktjuice 2 msk olivolja 2 skivor bröd 2 msk smör 3 dl kalvfond 2 oxmärgar salt och peppar
Ta vara på saften. Lägg på grapefruktsklyftor och strö över chili och gräslök. 16 stora pilgrimsmusslor. Fördela dem på 4 tallrikar. 1Hyvla fänkålen tunt på en mandolin eller med osthyvel. 1Droppa ½–1 msk grapefruktssaft och olivolja över pilgrims musslorna på varje tallrik. 1Toppa med fänkål och fördela små buketter av vattenkrasse på carpaccion
- av Fröken Linda & Hennes MosterEn av helgens förrätter var pilgrimsmusslorpå sobanudlar, en rätt som under en tid serverades på en av restaurangerna vi jobbat på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.