Kyckling med nudlar istark sås är bland det godaste som finns och blir så mycket smakrikare än på restaurang när man kan välja själv vad man vill ha i och inte
Lägg kycklingbitarna på var sitt ark folie. Fördela såsen över och slå sedan in dem ifoliepaket. Öppna paketen och slå av sky som bildats och servera den tillkycklingen
Blanda cream fraiche, grädde, sweet chilisås, sambal, kycklingfond + riv ner vitlöken. Dela kycklingeni önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsur sås
Vispaäggvitantill ett fast skum och vänd i smeten. Servera kycklingen och såsen ihop med ris. Vispa samman mjöl, bakpulver, salt och vatten till en klimpfri smet
Som på kinarestaurangenfast godare då förstås. Kyckling och grönsaker i sötsur sås. Och här kan man ju variera med andra grönsaker såsom bambuskott, broccoli, zuccini mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.