Med utgångspunkt i Tarek Taylors recept så gjorde jag därför ketchup på egenodlade tomater idag. Blev jättegott och känns fantastiskt bra att ha i kylskåpet när "ketchupbehovet" kommer nästa gång
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Chilisås och ketchup är i matfabrikanternas fall långt från LCHF och Paleo. Jag har testat flera olika hemgjorda varianter, här hittar du en kryddig ketchup och här en chilisås från min kokbok Grillmat LCHF
Transfer shrimp to a plate. Return shrimp to skillet. medium or large shrimp, peeled and deveined. Add garlic, shrimp, and 2 tablespoons parsley. Season with salt Cook until shrimp is pink and no longer opaque, 2 minutes per side
ketchup och majonnäs (eller annan dipp till potatisen). Så jag skulle nog säga att vår nordeuropeiska motsvarighet till en lobster roll blir en shrimp roll* eftersom vi har gott om räkor
Skala och hacka lök, vitlök och ingefära. Skär sellerin i små bitar. Kärna ur chilin och hacka den fint. Fräs lök, vitlök, ingefära, selleri, chili och hackade basilikastjälkar i olja
Messmör – ett utmärkt sätt att ta hand om mycket vassle Världens godaste ketchup Ingredienser. Mixa blandningen med en stavmixer och passera ketchupen genom en sil
Jag brukar inte använda ketchup. Äkta ketchup. . Det blir bara inte så. Förblir samma flaska i kylen hur länge som helst och tar fram den när jag lagar makaronilåda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.