Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Vi fortsätter på husmans spåret. Detta är en riktigt god rätt. Blomkålsmoset testade jag att göra med grönsaksbuljong under kokning istället för grädde och det var ännu godare
Det är allt för sällan vi gör Biff a´la Lindström, men härom dagen var det dags. Så här gjorde vi. 500 gr älgfärs2 msk hackad smörgåsgurka1,5 dl hackade inlagda rödbetor1,5 msk kapris1 kokt pressad potatis2 st äggBlanda ihop ingridienserna salta och peppra efter smak
Lindström500 g innanlår (oxinnanlår, går också bra med färdigmald nötfärs) salt svartpeppar, nymald 4 äggulor 80 g inlagda rödbetor, fintärnade 30 g kapris, grovhackad eller mosad 0,5 bananschalottenlök, finhackad 1,5 msk dijonsenap smör (till stekning) 0,5 knippe färsk bladpersilja, strimlad till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.