Ibland kräver nöden sitt halvfabrikat och om det är något av dessa jag verkligen uppskattar så är det Keldas färdiga soppor som är bra grunder att antingen äta som dom är eller lägga till några få ingredienser så blir det en väldigt god rätt
Bland kuddar, filtar, barbie och hockeybilder sitter vi här - barnen och jag och njuter av att det är lördag, en lördag som kommer bjuda på en massa skoj
Efter att ha sett Keldas reklam på TV var jag bara tvungen att testa denna snabba sås. Kan erkänna att jag tycker det är svårt att få thaimaten så där supergod som jag tycker att det är när man beställer på restaurang
I veckan som gick köpte jag Keldas färdiga grytbas med smak av Tikka Masala. Keldas Tikka Masala(ca 4 portioner). a att köpa ur Santa Marias sortiment) Keldas Tikka Masala(ca 4 portioner)
Ikväll blev det därför en av Keldas soppor till middag, nämligen den som heter Toscansk tomatsoppa. Jobb, träning och sena kvällar ger mig inte mycket tid och ork över till matlagning just nu
Keldas soppor har också flitigt ätits nu i sjukdomstider, uppskattat. Bruschetta gillar jag. Gott och mycket enkelt… Fick ett bra tips för ett tag sedan från Vickan´s blogg att använda Zetas Bruschetta bröd med persilja & Vitlök
Keldas variant är en vanlig tetraförpackning, bara att öppna och hälla i. Lite krångligare att få i kryddpastan och få den att blandas med grädden helt klart i jämförelse med Keldas tetrapack
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Keldas nya sås, Bearnaise delight. Ibland ska det gå fort, magen kurrar och barnen är griniga. Hade fått lite såser att testa från Kelda som passade bra till denna rätt
1 förpackning(500g) Keldas ostsås Simply Cheese. 1 förpackning(500g) Keldas ostsås Simply Cheese. Efter vår "salladsvecka" förra veckan hade jag en massa överblivna ingredienser kvar i kylskåpet
Nu är det lördag igen och dax för ett nytt recept. Känns som om man har väldigt mycket att göra på helgerna så det får bli en middag som är snabbare än snabbast… fast lite extra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.