Kebab Kobideh- Persisk kebab
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 18 st
  • 1 kg köttfärs av valfri sort (jag blandar lika delar nöt- och lammfärs)
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor 2 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 tsk kummin
  • 1 tsk korianderpulver
  • 2 msk sumak (syrlig kryddblandning från mellanöstern, hittas i välsorterade mataffärer)
  • 3/4 dl finhackad persilja (går att uteslutas)
  •  
  • Om kebab ska göras i långpanna ha i
  • 1 ägg 1 dl ströbröd
  •  
  • Om kebab ska grillas på spett ha i
  • 0,5 dl vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.