) Gjorde att jag bestämde mig för att laga kyckling katsu. Ingredienser till kyckling katsu. • Tonkatsusås samt karachi (Senap, valfritt) och ris till servering
Biffarna angavs i alla recept att serveras tillsammans med tonkatsusås. Det visade sig enklare än vad jag trodde med detta, nedan har jag skrivit receptet för tonkatsusåsen också
Sätt ugnen på 250°. Skala potatisen och skär i mindre bitar. Koka den i rikligt med saltat vatten tills den är mjuk och lägg sedan i en vanlig potatispress, blanda med salt smör och äggulor
Yasai Katsu Curry4 portioner. Den här veckan är det jag som står för recepten i facebookgruppen Vegetarian 4 A Year, där bloggare samlas för att inspirera folk att äta vegetariskt för ett år
Kvällens bento box bestod av laxsashimi, chicken katsu (pankopanerad kycklingfilé) med spicy QP (japansk majonnäs), edemamebönor och tamagoyaki (japansk omelett)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.