Fisk katsu med krämig kålsallad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar torskfilé (à 150 g) 1,5 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade 3 dl pankoströbröd salt neutral rapsolja, till stekning
  • Krämig kålssallad4 stjälkar grönkål 7 cm purjolök, i tunna skivor 0,5 citron, saft 300 g rödkål, tunt hyvlad 4 msk majonnäs 1 msk sesamolja 1 msk japansk soja 2 tsk risvinäger 1 tsk strösocker 4 msk rostade sesamfrön
  • Katsusås1 dl ketchup 3 msk worcestersås 2 msk japansk soja 1 msk sirap
  • Till servering4 port japanskt ris, nykokt 1 citron, i klyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.