Kassler i ugn
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 gram kassler
  • 14 dl crème fraiche
  • 11-2 dl mellangrädde
  • 11 röd paprika
  • 11 grön paprika
  • 11 msk fransk senap
  • 11 msk tomat puré
  • 12 msk finhackad persilja
  • 12 tsk dragon
  • 1 Ca 2-3 tsk strösocker
  • 1 Salt
  • 1 Grovmalen svartpepparSkiva kasslern i ca 1 cm tjocka skivor. Bryn dem på ett stekjärn ett par minuter på varje sida. Lägg dem sedan lite omlott i en eldfast form. Vispa upp crème fraichen i stekjärnet tillsammans med tomatpurèn och senapen. Tillsätt kryddor och persilja. Tillsätt ev mellangrädde om mera sås önskas. Smaka av med salt, peppar, socker. Låt puttra ett par minuter. Strimla paprikorna fint och häll i såsen. Häll sen alltsammans över kasslern och sätt in i ugnen i 200 grader i ca 15-20 minuter. Servera med potatisgratäng eller ris samt grönsallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.