Söt, knäckig smak med inslag av fat, torkade aprikoser, apelsinskal, nötter och kryddor. Till dessert serverade Kajsa goda ostar, kex och ett supernajs vittportvin
Mixa med stavmixer och sila, smaka av med salt och peppar samt lite vittportvin. Häll på vittportvin, kycklingfond och grädde, koka ihop såsen på medelhögvärme i 5 min
Va kul de ska bli med mello-finalen ikväll. Tycker de är ganska många bra låtar med i finalen i år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Avsluta med isbitar. Vill du vara ute i god tid kan den vita sangrian förberedas innan med alla steg utom Spriten och isbitarna, som tillsätts när gästerna kommit
Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie. Detta blev verkligen hur gott som helst och så ser de dessutom lite roliga ut med de olika färgerna
Underbart skön sommarkväll i går och vi festade till det med lite vit sangria. )InstruktionerSkär citrusfrukterna i skivor, snoppa av och skiva jordgubbarna och blanda med vin, slkohol och läsk/kolsyrat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.