Med basen färskost och lite crème fraiche eller kanske en gnutta mjölk (för att göra oströran lite lättare att bre på) så har man en bra röra som kan smaksättas precis som man själv vill
Ofta kan jag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en sås också-så meckigt
vad skulle detbli för topping då. och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Att fylla kycklingfiléer är ett praktexempel på hur man kan variera en maträtt i det oändliga, hur man kan återanvända rester och hur man får nytta av sådana där halva paket som ibland tenderar att hopas i kylen
Ta bort kanten på formen och klipp bort bakplåtspapperet runt om så att de fina sidorna syns. Jag vet inte vad det beror på men detblir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Stickan ska vara torr. Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Sila genom finmaskig sil och pressa ur vätskan. Här samlar jag en del recept med fläder och rabarber, inget av dessa recept har jag själv testa ännu, men planen är att göra det nu i sommar
Man får känslan av ”nyttigt”, men detkanske är lite relativt. Tess är sju år och jag kan nog med säkerhet säga att hon kommer att dona och baka och fixa i köket precis som jag
) I veckan som kommer nu så ska det tvättas fönster och byta gardiner just tvättandet är väl inte så kul men att byta gardiner det gillar jag allt blir som nytt och man får helt nya fönster
Alltså en botten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blirdet en riktig hit… eller snarare en homerun
då blev det liksom lite svårare kände jag. Vad sjutton är det. Till slut fick jag ringa och höra efter vad ungefär en bonanzafyllning var, och fick till svar att det var banan och choklad
Värmen blir så stor så det finns en stor risk att ljuslågorna går samman och kan orsaka brand. Häromdagen hade vi brandutbildning på jobbet… med en riktig snygg brandman
Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta. Nu är det middag som gäller, detblir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Detkan inte bli bättre än så. Inte det roligaste direkt, men vi jobbade tillsammans hela familjen och då blirdet roligare, tillsammans med musik som poppade i radion och en gin/tonic
) Men vi kan inte säga det tillräckligt många gånger, egen inlagd firre är så enkelt att fixa till och så mycket godare än den man kan köpa på glasburk i affären, det lovar vi er också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.