Plommonspäckad fläskkarré à la Per Morberg
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 800 g Fläskkarré
  • 16 st Plommon Torkade
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Gul lök
  • 200 g Vanliga morötter
  • 250 g Palsternacka
  • 2 st Svenska Äpplen
  • 2 msk Rapsolja
  • 1 st Lagerblad
  • 2 msk Grönsaksfond Buljong
  • 5 dl Vatten
  • 2.5 dl Vispgrädde
  • 1 msk Japansk soja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 250 g Gröna Ärtor Frysta
  • 4 msk Äppelmos
  • 1 st krukor Persilja - färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.