När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Du kan baka i omgångar om du gör små pizzor. Ta ut den varma bakplåten och pensla med olivolja. Blanda hälften av det ljumma vattnet i en bunke med smulad jäst
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater ochmozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Blanda alla ingredienser i en degbunke och arbeta en stund med trägaffel eller i matberedare. Gärna en plåt med fasad kant så att det är lätt att föra över till den varma plåten i ugnen senare
Såg så ljuvligt gott ut ochmed bara en massa ost och så köttet från salsiccia… Så jag provade. Jag blev inte frälst så jag håller mig till vesuvio med extra ost
Idag gjorde jag en favorit med parmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto och pinjenötter. Pizza är väldigt lätt att göra och passar lika bra en tisdagskväll som fredagskväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.