Kalkonschnitzel med potatis- och gurksallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 gram kalkonbröst , benfritt
  • 1.5 dl mjöl
  • 1 st ägg , lätt uppvispat
  • 1.5 dl Panko , (eller vanligt ströbröd
  • 1 olja , neutral
  • 1 salt och peppar
  • 12 st potatis(ar) , - 16 st
  • 0.5 st gurka
  • 1 stjälk(ar) salladslök (ar)
  • 6 st rädisor , . 8 st
  • 1 dl kycklingbuljong
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 st citron(er) , hinnfria klyftor
  • 1 msk kapris
  • 1 sallad , mangold, roman eller ärtskott

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.