De här goda kakorna är perfekta att ha med i väskan som mellanmål eller liknande, men såklart även hemma om man är sugen på fika eller får oväntat besök
Man börjar med att blanda margarinet, strösocker, mjölet och mjölken till en mjuk och smidig deg. När kakorna är redo att komma ut ur ungen måste dom svalna så då smälter man chocklanden, var försiktig så du inte bränner chocklanden
Är du i ett bakningsmaraton med tanken att fylla upp frysen är denna också perfekt, paketera kakan i foliepaket så tar du bara detta direkt från frysen och in i ugnen ca
Är man sugen på något gott som inte tar lång tid, så baka dessa goda kakormed chokladkräm. För ett tag sedan köpte jag en burk med Choklad kondenserad mjölk och nu kom den till användning
Klyfta lök, äpple och dela moroten på mitten och lägg ner i grytan tillsammans med lagerblad. Tag ut steken ur ugnen och skiva upp och lägg i uppläggningsfat med höga kanter
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Choklad kakorna blev med Marabou choklad i, och några med M&M i. Dela upp smeten i mindre bollar och platta ut dem lite lätt på plåt med bakplåtspapper
Rulla varje degbit till långa stavar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medankakorna är varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.