Fyll tomaternamed färsen och strö över riven ost. Skär toppen av tomaterna och gröp ur köttet. Arbeta samman färsen med keso, riven lök, salt, peppar och basilika
Ett tips är att tärna det och steka ihop medgrönsaker. Smaka av med salt och peppar. Skär bacon + grönsaker och lägg i en burk, ev bryn på försiktigt och ge färg innan maten skall serveras
stekta, rågmjölspanerade torskfiléer och ugnsbakade, dressade grönsaker. Den inte så grönsaksvänligt inställda delen av familjen fick klyftpotatis, medan vi andra njöt av grönsakerna, som dressades med samma goda dressing som vi använder till den nästintill uttjatade underbara brysselkålen
Strimla de soltorkade tomaterna. Koka bulgur med buljong enligt anvisningar på förpackningen. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Servera torsken tillsammans med rostade grönsaker och pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
4 900 g fast potatis Kräftröra 1 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g) 2 tomater 1/2 rödlök 1 ask dill (à 20 g) 2 dl smetana salt och peppar Torsk 400 g torskfilé 1/2 dl vetemjöl 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.