Ett snabbare (och godare) alternativtillbechamelssås när man har ont om tid. Denna varianten blev riktigt god med ett krämigt täcke av creme fraiche och parmesanost
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraichei en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
i soppor, till en krämigdressing eller i en pastasås. Du kan även byta ut cashewnötterna mot pinjenötterna (behöver inte blötläggas) eller krämiga osaltade macademianötter
Vad är det som är krämigt och lent, med pigga toner avvin och fylliga smaker av musslor och räkor. Som gjort för en dag där det ska vara litelyxigt, utan att ta oceaner avtid
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt creme fraiche, mjölk och röd currypasta och rör om. Jag tycker inte att det lagas så mycket med kalkon här iSverige – eller har jag fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.