Stek köttfärsen tillsammans med hackad lök och ev vitlök. Jag just avslutat min första jobbarvecka och det känns otroligt bra att vara tillbaka i vardagsrutiner igen
Idag gjorde jag därför en stor gratäng med köttfärsoch vitkål. Nu är det dock dåligt med sån mat för jag har ätit upp allt och det är helt slut på nödlådor
Gick till en sjö där vi tog en fika och åt muffins, gick sedan vidare och träffade en farbror som berättade att det hade kommit en bäver till ett vattendrag i närheten… det var två hundra år sen sist det fanns bäver där, kul att de kommer tillbaka
Hacka lök och vitlök. Tillsätt krossade tomater, kidneybönor, tacomix och chilisås. Smaksätt med paprikapulver, oregano, salt, chilipeppar och en nypa socker
Tillsätta köttfärsenoch bryn tills den är genomstekt. Tyvärr ser vi ju inte ut att ha vädret med oss men vi får väl vänta in och se, mysigt ska det bli iaf
Lägg blandningen åt sidan och bryn köttfärsen i samma panna. Köttfärs. Nu börjar det åter dra ihop sig till jobb och då är det skönt att ha några färdiga matlådor i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.