ex laga mat, så fattar jag inte riktigt varför man inte kan laga en större sats mat, när man har tid, frysa in (dom flesta har ju frys) och ta fram så mycket som behövs och steka upp, då man inte har tid och är stressad
MEN, ingen forskning har gjorts på detta under längre tid och jag tror att det är mycket olyckligt om många ser det som en möjlighet att tokfrossa i livsmedel med masa socker, härdade fetter, färgämnen, vetemjöl, konserveringsmedel osv
Svårt att komma på vad du/ni skall äta till middag ikväll. Jag kanske kan hjälpa till där. Jag lagade en så sjukt god, enkel och hälsosam paj i helgen som jag käkat typ hela veckan nu
Avsluta med resterande plattor och ostsås. Visst är det trevligt med sång, men ännu trevligare är om man hör vad som sjungs och under lite mer begränsad tid
Jag kan inte påstå att jag är något stort fan av tofu egentligen – jag tycker den är rätt knepig både smak- och konsistensmässigt – men nu köpte vi en färdigmarinerad som var god
Stora delar av staden ser exakt ut som den gjorde för 200 år sedan, många gamla kvarter är bevarade och Hoi An finns med på Unescos världsarvslista. 200 år sedan, många gamla kvarter är bevarade och Hoi An finns med på Unescos världsarvslista
I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.