Kålpudding med 2såser (rosesås och brunsås (Lchf)
matochannatgott
matochannatgott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Du behöver
  • 300-500 g köttfärs
  • 1 ägg salt
  • peppar
  • 2.5 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 dl grädde
  • 1 hönsbuljong
  • Gör så här
  • Sätt ugnen på 200g
  • På den första tallriken (min) gjorde jag en rosesås till
  • Lägg alla ingredienser i en kasrull och blanda runt under uppvärmning tills buljongen smält
  • 1.5 dl grädde, 1/2 hönsbuljong, salt, peppar och några droppar soja
  • 2 msk rosekulor som jag la i handen och gnussade mellan händerna så det smulades sönder
  • Brunsås
  • Blanda runt ingredienserna i en kastrull tills bulongen smält och det blivit varmt
  • 1.5 dl grädde, 1/2 hönsbuljong, salt, peppar och lite soja efter behag (smaka av så du inte häller för mycket men du ska bli nöjd)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.