Ett recept ur boken Hela Sveriges Husman. Jag tyckte väl att detta var gott, men min sambo var helt till sig och tyckte att det var helt otroligt gott, det godaste han ätit på länge
DU BEHÖVER. 4-6 Portioner1 Kålhuvud cirka 1 KG1 Stor gul lök500 GRAM BlandfärsSoja2 DL Grädde2 DL Creme fraiché 34%1 DL LingonSalt, vit, svart och kryddpeppar
MUSTIG GRYTA MED KÖTTBULLAR. En kålgryta med köttbullar är mustig och god vardagsmat. Komplettera gärna med andra grönsaker och servera hembakat bröd till
Det här väger också 3,3 kilo. )Igår var min sista dag på dieten med Kålgrytan jag skrev om i början av veckan, nu har jag ätit kålgryta och följt den 7dagars dieten som fanns (köttet bytte jag ut mot fisk)
2015-12-27 @ 00. 03 /. Mellandagar. Hej på er. Hoppas ni har det bra med era familjer och vänner. Vi myser för fullt och julen har varit riktigt härlig
Halloj. Tillbaka från Belgien sedan ett par dagar och det är dags att lägga upp bilderna därifrån. Vädret var minst sagt omväxlande, men vad annars kan man förvänta sig i februari
Idag blev det en sväng till blomsteraffären för att köpa en ny Rosmarinplanta. Det är den perfekta kryddan att ha på rostade grönsaker i ugnen tycker jag, eller till lite varm Brie
Skär kålen i strimlor, skala och hacka lökarna och skala och skiva morötterna tunt. Bryn köttfärsen i rapsoljan i en stor gryta och smaka av med halva mängden salt samt svartpeppar och vitpeppar
Skär vitkålen i fyrkanter (2x2cm) och fräs i en gryta till de får fin färg. Samtidigt kryddar och fräser man köttfärsen i en stekpanna till färsen har bra färg (inget rött kvar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.