Servera med en grönsallad och lingon. Maten idagfickbli en snabblagad köttfärs och vitkålsgryta. Idag kan jag inte säga att jag har gjort särskilt mycket
Stek strimladvitkåli smör tills den mjuknat/fått färg, blanda ner köttfärsen och stek med. Servera med blandsallad tex fetaost+tomat+gurka+blandade spenatblad och en dressing gjord på olivolja+balsamvinäger+vatten,salt,vitpeppar och italiensk salladskrydda
Smaka eventuellt av medlite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Blanda ⅔ av osten iköttfärs- och vitkålsröran och häll i formen
Riv morötterna och vitlöksklyftorna och låt dessa samt oregano fräsa med någon minutinnan du häller på krossade tomater, vatten, vin, fond och eventuell grädde
Ät tillsammansmed en sallad. För många år sedan gjorde jag en del recept med smördeg. En riktig gammal klassiker har serverats här hemma, smördegsinbakadköttfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.