Även detta är i grunden ett lchf recept vars ursprung finns inne på Airams matblogg men vill man inte ha den a la lchf så är det ju bara att byta ut de fullfeta produkterna och du har fortfarande en jättegod gryta
Jag sitter alltså och äter drömmar direkt från frysen i soffan framför My 600 lb life, haha livet när man är ensam hemma medan Olof sitter på ett flyg mot Kroatien
Efter lite surfande på olika recept på Boeuf Bourgignon, så fastnade jag för ett recept, i det stora hela använde jag dom ingredienserna som receptet angav, men tog bort en del vin och ersatte det med vatten, och så hoppade jag över lite kryddor som jag tycker är sådär (tex lagerblad, vill ju inte göra en kallops)
Böngrytor av det här slaget är tacksamma i och med att det går att göra mycket på en gång och sedan frysa in i portioner för framtida luncher eller middagar
Skölj bönorna och låt dem rinna av. Skala och hacka löken och hacka tomaten. Fräs lök och tomat i oljan. Fräs tills löken är ljusbrun men inte bränd, ca 5 minuter