Jag lärde mig att göraden här fiffiga lösningen som jag alltid har tyckt väldigt mycket om. Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning
dessa visade sig vara lite knepigare att få tag i men till slut lyckades jag tjata till mig ett rejält märgben hos min lokala matvaruhandel som även har eget styckeri, det enda i vår stad
Den ska vara lite mer än en halv cm tjock. Ett perfekt litet mellanmål för barn och vuxna. Det går förmodligen alldeles utmärkt att variera innehållet mellan olika torkade frukter
Annars ska den här kakan stå i kylen för att bli som bäst. Ju längre jag ätit denna kosten desto mer blir jag övertygad om att vi faktiskt äter mer varierat än vad kolhydratsätarna gör
Det är den där gör det själv känslan du är ute efter. De innehåller även fytinsyra som binder till sig olika mineraler i vår kropp som vi inte kan tillgodogöra oss
Rör om ordentligt i burkarna en gång i veckan under hela processen så att den geléaktiga hinnan (ättikmodern, som bildas av ättiksyrebakterier) blandas ner i vätskan
…kartongbit och aluminumfolie, kan du använda en bricka – jag hade ingen bricka, därav tänket. Jag har ytterligare dekorerat med rosetter som ni ser på bilden
Jag kan minnas fel, men jag har för mig att den på något vis var besläktad med Allt om Mat. Vi har faktiskt några recept som vi upptäckte i just denna tidning, och ett av dem är det som under årens lopp utveklats till vår morotsdipp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.