Glöggpannacottan är testad, uppäten och godkänd. ig choklad fast det är socker i den också. Och är man riktigt entusiastisk så kan man förstås koka eget glöggkoncentrat
Trillingnöt är nummer två på min lista, först kom körsbär i likör som nu också är borta. Tänk att någon bestämde att den näst bästa chokobiten skulle försvinna ur aladdinasken
Så fick jag syn på ett härligt recept på torsk. Härligt för att det innehöll en kopiös mängd fett. Jag får då ändå av att det är ”tillåtet” att använda sig av mer fett i det danska köket än det svenska, men jag kan naturligtvis ha fel
När man sjunger persikans lov och semesterkassan är räddad. I alla fall några av de blåbärs/hallonbiskvier som knåpades i hop under självaste nationaldagen
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Nu är vi hemma igen, vi har haft en jättefin helg men det är alltid skönt att komma hem. Speciellt nu när det är så mycket att göra på jobbet och inför jul
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.